



TIMETABLE MXSM 2019 Linköpings MS - English

Vers.1, 20190411

1			1
Friday			
Race Office (Declara	ation)		15.00 - 22.00
Circuit Control			17.00 –
Technical Verification and Sound Control			17.00 – 21.30
Meeting with the O	18.00 -		
Saturday			
Race Office			07.00 - 12.00
Race Office (Declaration)			07.00 - 07.45
Technical Verification	on and Sound Control		07.00 - 07.45
USM 125U (U17)	Start practice/Free/Time	15+15 min <i>(13 proceeds & 15</i>	09.00 - 09.30
Group A	practice	to Lcq*. Remaining is out)	
USM 125U (U17)	Start practice/Free/Time	15+15 min <i>(13 proceeds & 15</i>	09.35 – 10.05
Group B	practice	to Lcq*. Remaining is out)	
MX2 U19	Start practice/Free/Time	15+15 min (40 proceeds, +4	10.10 - 10.40
	practice	Res, Remaining is out)	
MX2 Group A	Start practice/Free/Time	15+15 min (18 proceeds & 20	10.45 - 11.15
	practice	to Lcq*. Remaining is out)	
MX2 Group B	Start practice/Free/Time	15+15 min (18 proceeds & 20	11.20 - 11.50
	practice	to Lcq*. Remaining is out)	
MX1 Group A	Start practice/Free/Time	15+15 min (18 proceeds & 20	11.55 – 12.25
	practice	to Lcq*. Remaining is out)	
MX1 Group B	Start practice/Free/Time	15+15 min (18 proceeds & 20	12.30 - 13.00
	practice	to Lcq*. Remaining is out)	13.00 - 13.05
	MXSM GoPro Lap (chosen rider) 5 min		
Pause 50 min			13.05 -
Ridersmeeting at th	e startgate		13.10
USM 125U (U17)	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		13.55
Last Chance	10min + 2 laps		14.05 – 14.20
MX2	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		14.25
Last Chance	10min + 2 laps		14.35 – 14.50
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		14.55
Last Chance	10min + 2 laps		15.05 - 15.20
MX2 U19	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		15.25
Heat 1	20min + 2 laps		15.35 - 16.00
Victory interview	Immediately after the finish (Only winner and HS**)		16.00 - 16.10
USM 125U (U17)			16.10
Heat 1	Motorcycles in waiting zon 20min + 2 laps	e - Signting Lap	16.20 - 16.45
	Immediately after the finis	16.20 - 16.45 16.45 - 16.55	
Victory interview			
MX2	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		16.55
Heat 1	15 min+2 laps		17.05 – 17.25
Victory interview	Immediately after the finish (Only winner and HS**)		17.25 – 17.30
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		17.30
Heat 1	15 min+2 laps		17.40 - 18.00
Victory interview Immediately after the finish (Only winner and HS**)			18.00 – 18.05
Jury meeting 1			18.15





Race Office			Closed
MX2	Free practice	15 min	09.00 - 09.15
MX1	Free practice	15 min	09.20 - 09.35
MX2 U19	Free practice	15 min	09.40 - 09.55
USM 125U (U17)	Free practice	15 min	10.00 - 10.15
Opening ceremony N	10.15 - 10.30		
MX2	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		10.30
Heat 2	25 min+2 laps		10.40 - 11.10
Victory interview	Immediately after the finish (Only winner and HS**)		11.10 - 11.20
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		11.20
Heat 2	25 min+2 laps		11.30 - 12.00
Victory interview	Immediately after the finish (Only winner and HS**)		12.00 - 12.10
Pause	50 min	12.00 - 12.50	
MX2 U19	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		12.50
Heat 2	20 min+2 laps		13.00 - 13.25
Award ceremony	Immediately after the finish		13.25 – 13.35
USM 125U (U17)	Motorcycles in wai	13.35	
Heat 2	20 min+2 laps		13.45 - 14.10
Award ceremony	Immediately after	the finish	14.10 - 14.20
MX2	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		14.20
Heat 3	25 min+2 laps		14.30 - 15.00
Award ceremony	Immediately after	the finish	15.00 - 15.10
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		15.10
Heat 3	25 min+2 laps		15.20 - 15.50
Award ceremony	Immediately after	the finish	15.50 - 16.00
Jury meeting 2			16:15

* Last Chance

** Holeshot winner