



TIMETABLE MXSM 2019 English

Vers.1, 20190411

THE TABLE WAS IN 2	CTS LIIGIISII		Vers.1, 20130411
Friday			T
Race Office (Declara	15.00 – 22.00		
Circuit Control	17.00 –		
Technical Verificatio	17.00 – 21.30		
Meeting with the Or	18.00 -		
Saturday			T
Race Office	07.00 – 12.00		
Race Office (Declaration)			07.00 – 07.45
	n and Sound Control		07.00 – 07.45
USM 125U (U17)	Start practice/Free/Time	15+15 min (13 proceeds & 15	08.00 - 08.30
Group A	practice	to Lcq*. Remaining is out)	
USM 125U (U17)	Start practice/Free/Time	15+15 min (13 proceeds & 15	08.35 – 09.05
Group B	practice	to Lcq*. Remaining is out)	00.40 00.40
MX-Women	Start practice/Free/Time	15+15 min <i>(26 proceeds, +4</i>	09.10 - 09.40
1000	practice	Res, Remaining is out)	00.45 40.45
MX2 Group A	Start practice/Free/Time	15+15 min (18 proceeds & 20	09.45 – 10.15
MAY2 Consum D	practice	to Lcq*. Remaining is out)	10.20 10.50
MX2 Group B	Start practice/Free/Time practice	15+15 min (18 proceeds & 20	10.20 – 10.50
141/4 6	•	to Lcq*. Remaining is out)	10 55 11 25
MX1 Group A	Start practice/Free/Time practice	15+15 min (18 proceeds & 20 to Lcq*. Remaining is out)	10.55 – 11.25
MV1 Group B	Start practice/Free/Time	15+15 min (18 proceeds & 20	11.30 – 12.00
MX1 Group B	practice	to Lcq*. Remaining is out)	11.30 – 12.00
MXSM GoPro Lan (c	_ ·	5 min	12.00 – 12.05
MXSM GoPro Lap (chosen rider) 5 min Pause 50 min			12.05 -
Ridersmeeting at the startgate			12.10
			1
USM 125U (U17)	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		12.55
Last Chance	10min + 2 laps	13.05 – 13.20	
MX2	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		13.25
Last Chance	10min + 2 laps		13.35 – 13.50
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		13.55
Last Chance	10min + 2 laps		14.05 – 14.20
MX-Women	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		14.25
Heat 1	20min + 2 laps		14.25
Victory interview	Immediately after the finish (Only winner and HS**)		15.00 – 15.10
,			
USM 125U (U17) Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap			15.10
Heat 1	20min + 2 laps	15.20 – 15.45	
Victory interview Immediately after the finish (Only winner and HS**)			15.45 – 15.55
MX2	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		15.55
Heat 1	15 min+2 laps		16.05 – 16.25
Victory interview	Immediately after the finish (Only winner and HS**)		16.25 – 16.30
MX1	Motorcycles in waiting zon	16.30	
Heat 1	15 min+2 laps	16.40 – 17.00	
Victory interview Immediately after the finish (Only winner and HS**)			17.00 – 17.05
Jury meeting 1			17.15
,			-





Sunday			
Race Office	Closed		
MX2	Free practice	15 min	08.30 - 08.45
MX1	Free practice	15 min	08.50 - 09.05
MX-Women	Free practice	15 min	09.10 - 09.25
USM 125U (U17)	Free practice	15 min	09.30 – 09.45
Opening ceremony N	09.45 – 10.15		
MX2	Motorcycles in wa	10.15	
Heat 2	25 min+2 laps		10.25 – 10.55
Victory interview	Immediately after the finish (Only winner and HS**)		10.55 – 11.05
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		11.05
Heat 2	25 min+2 laps		11.15 – 11.45
Victory interview	Immediately after the finish (Only winner and HS**)		11.45 – 11.55
Pause	55 min	11.55 – 12.50	
MX-Women	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		12.50
Heat 2	20 min+2 laps		13.00 - 13.25
Award ceremony	Immediately after the finish		13.25 – 13.35
USM 125U (U17)	Motorcycles in wa	13.35	
Heat 2	20 min+2 laps		13.45 – 14.10
Award ceremony	Immediately after	14.10 – 14.20	
MX2	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		14.20
Heat 3	25 min+2 laps		14.30 - 15.00
Award ceremony	Immediately after the finish		15.00 – 15.10
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		15.10
Heat 3	25 min+2 laps		15.20 – 15.50
Award ceremony	Immediately after the finish		15.50 – 16.00
Jury meeting 2	16:15		

^{*} Last Chance

^{**} Holeshot winner