



TIMETABLE MXSM 2018 English

Vers.3, 20180416

Friday				
Race Office (Declara	15.00 - 22.00			
Circuit Control	17.00 -			
	on and Sound Control		17.00 – 21.30	
Meeting with the O	18.00 -			
Saturday				
Race Office	07.00 - 12.00			
Race Office (Declaration)			07.00 - 07.45	
	on and Sound Control		07.00 - 07.45	
USM 125U (U17)	Start practice/Free/Time	15+15 min	08.00 - 08.30	
Group A	practice	45.45	00.25 00.05	
USM 125U (U17)	Start practice/Free/Time	15+15 min	08.35 – 09.05	
Group B	practice		00.10 00.40	
MX-Women	Start practice/Free/Time practice	15+15 min	09.10 - 09.40	
MX2 Group A	Start practice/Free/Time	15+15 min	09.45 - 10.15	
IVINZ GLOUP A	practice		05.45 - 10.15	
MX2 Group B	Start practice/Free/Time	15+15 min	10.20 - 10.50	
	practice	10,10,110	10.20 10.50	
MX1 Group A	Start practice/Free/Time	15+15 min	10.55 – 11.25	
	practice			
MX1 Group B	Start practice/Free/Time	15+15 min	11.30 - 12.00	
	practice			
MXSM GoPro Lap (chosen rider)	5 min	12.00 - 12.05	
Pause 50 min			12.05 -	
Ridersmeeting at the startgate			12.10	
USM 125U (U17)	Motorcycles in waiting zor	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		
Last Chance	10min + 2 laps			
MX-Women		ne - Sighting Lan	13.25	
Heat 1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap 20min + 2 laps		13.35 - 14.00	
Victory interview	Immediately after the finis	14.00 - 14.10		
			14.10	
MX2		Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		
Last Chance	10min + 2 laps		14.20 – 14.35	
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		14.40	
Last Chance	10min + 2 laps	14.50 - 15.05		
USM 125U (U17)	Motorcycles in waiting zor	ne - Sighting Lap	15.10	
Heat 1	20min + 2 laps	15.20 - 15.45		
Victory interview	Immediately after the finis	15.45 – 15.55		
MX2	Motorcycles in waiting zor	15.55		
Heat 1	15 min+2 laps	16.05 - 16.25		
Victory interview	Immediately after the finis	16.25 - 16.30		
MX1	Motorcycles in waiting zor	16.30		
Heat 1	15 min+2 laps	16.40 - 17.00		
Near 1 15 mm+2 laps Victory interview Immediately after the finish			17.00 - 17.05	
Jury meeting 1			17.15	
July meeting I				

PSR cubile Madazaman

CEE - Scorr Region Constant Black





Race Office	Closed		
MX2	Free practice	15 min	08.30 - 08.45
MX1	Free practice	15 min	08.50 - 09.05
MX-Women	Free practice	15 min	09.10 - 09.25
USM 125U (U17)	Free practice	15 min	09.30 - 09.45
Opening ceremony N	1XSM / Pause		09.45 - 10.15
MX2	Motorcycles in wai	10.15	
Heat 2	25 min+2 laps		10.25 – 10.55
Victory interview	Immediately after	10.55 – 11.05	
MX1	Motorcycles in wai	11.05	
Heat 2	25 min+2 laps	11.15 – 11.45	
Victory interview	Immediately after	11.45 – 11.55	
Pause	55 min	11.55 – 12.50	
MX-Women	Motorcycles in wai	12.50	
Heat 2	20 min+2 laps		13.00 - 13.25
Award ceremony	Immediately after the finish		13.25 – 13.35
USM 125U (U17)	Motorcycles in wai	13.35	
Heat 2	20 min+2 laps	13.45 - 14.10	
Award ceremony	Immediately after the finish		14.10 - 14.20
MX2	Motorcycles in wai	14.20	
Heat 3	25 min+2 laps		14.30 - 15.00
Award ceremony	Immediately after	the finish	15.00 - 15.10
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		15.10
Heat 3	25 min+2 laps		15.20 – 15.50
Award ceremony	Immediately after	the finish	15.50 - 16.00
Jury meeting 2			16:15

