



TIMETABLE MXSM 2017 English

Vers.5, 20170411

			,	
Friday			1	
Race Office (Declar	15.00 - 22.00			
Circuit Control			17.00 –	
Technical Verification and Sound Control			17.00 - 21.30	
Meeting with the C	18.00 -			
Saturday			07.00 40.00	
Race Office			07.00 - 12.00	
Race Office (Declaration) Technical Verification and Sound Control			07.00 - 07.45	
USM 125U (U17)		15+15 min	07.00 - 07.45	
Group A	Start practice/Free/Time practice	12+12 1000	08.00 - 08.30	
USM 125U (U17)	Start practice/Free/Time	15+15 min	08.35 - 09.05	
Group B	practice	13,13,111	08.55 - 05.05	
MX-Girls	Start practice/Free/Time	15+15 min	09.10 - 09.40	
	practice	13,13,13,111	05.10 05.40	
MX2 Group A	Start practice/Free/Time	15+15 min	09.45 - 10.15	
tint croup /	practice		*	
MX2 Group B	Start practice/Free/Time	15+15 min	10.20 - 10.50	
	practice			
MX1 Group A	Start practice/Free/Time	15+15 min	10.55 - 11.25	
	practice			
MX1 Group B	Start practice/Free/Time	15+15 min	11.30 - 12.00	
	practice			
MXSM GoPro Lap (	chosen rider)	5 min	12.00 - 12.05	
Pause 50 min			12.05 -	
Ridersmeeting at the startgate			12.10	
USM 125U (U17)	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		12.55	
Last Chance	10min + 2 laps		13.05 - 13.20	
MX-Girls	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		13.25	
Heat 1	20min + 2 laps		13.35 - 14.00	
Victory interview	Immediately after the finis	Immediately after the finish		
MX2	Motorcycles in waiting zor	ne - Sighting Lap	14.10	
Last Chance	10min + 2 laps			
MX1	Motorcycles in waiting zor	ne - Sighting Lap	14.40	
Last Chance	10min + 2 laps	14.50 - 15.05		
USM 125U (U17)	Motorcycles in waiting zor	ne - Sighting Lap	15.10	
Heat 1	20min + 2 laps	15.20 - 15.45		
Victory interview	Immediately after the finis	15.45 – 15.55		
MX2	Motorcycles in waiting zor	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		
Heat 1	15 min+2 laps	15.55 16.05 – 16.25		
Victory interview	Immediately after the finis	16.25 – 16.30		
MX1	Motorcycles in waiting zor	ne - Sighting Lap	16.30	
Heat 1	15 min+2 laps	16.40 - 17.00		
Victory interview Immediately after the finish			17.00 – 17.05	
Jury meeting 1			17.15	







Race Office			Closed
MX2	Free practice	15 min	08.30 - 08.45
MX1	Free practice	15 min	08.50 - 09.05
MX-Girls	Free practice	15 min	09.10 - 09.25
USM 125U (U17)	Free practice	15 min	09.30 - 09.45
Opening ceremony N	1XSM / Pause		09.45 – 10.15
MX2	Motorcycles in wai	10.15	
Heat 2	25 min+2 laps		10.25 - 10.55
Victory interview	Immediately after the finish		10.55 – 11.05
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		11.05
Heat 2	25 min+2 laps		11.15 - 11.45
Victory interview	Immediately after	11.45 – 11.55	
MX-Girls	Motorcycles in wai	11.55	
Heat 2	20 min+2 laps	12.05 - 12.30	
Award ceremony	Immediately after	12.30 - 12.40	
USM 125U (U17)	Motorcycles in wai	ting zone - Sighting Lap	12.40
Heat 2	20 min+2 laps		12.50 - 13.15
Award ceremony	Immediately after the finish		13.15 – 13.25
Pause	55 min		13.15 - 14.10
MX2	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		14.10
Heat 3	25 min+2 laps		14.20 - 14.50
Award ceremony	Immediately after	the finish	14.50 - 15.00
MX1	Motorcycles in waiting zone - Sighting Lap		15.00
Heat 3	25 min+2 laps		15.10 - 15.40
Award ceremony	Immediately after	the finish	15.40 - 15.50
Jury meeting 2			16:15

